Toepassingen


Portacool verdampingskoelers verversen stagnerende vuile lucht, voorkomen verspreiding van bacteriën en elimineert stress als gevolg van hoge temperaturen.

Volgens regelgevende instanties en de Europese branchevereniging voor binnenklimaat, proceskoeling en voedselketen-technologieën Eurovent, kunnen kleine druppeltjes in de lucht virussen bevatten zoals SARS-CoV-2 (COVID-19).

Om deze reden is het meer dan ooit essentieel om omgevingslucht te zuiveren en verversen. Bovendien blijft frisse lucht voor mensen onverminderd belangrijk om optimaal te kunnen functioneren. Volgens Eurovent kan dit effectief bereikt worden met behulp van correct werkende mechanische ventilatiesystemen.

Portacool JetStream verdampingskoelers gebruiken water om de lucht op natuurlijke wijze te koelen. Terwijl de warme lucht door de Kuul pads stroomt, worden watermoleculen verdampt om af te koelen. Bij een correcte werking produceert de verdampingskoeler geen nevel, mist of spuitwater. Het water wordt door de Kuul Comfort verdamper gepompt vanuit een ingebouwd reservoir.

Bescherm uw medewerkers tegen warmte met Portacool verdampingskoelers

De interactie tussen water en lucht zorgt ervoor dat het water verdampt en warmte uit de lucht wordt verwijderd. Het resultaat is frisse en koele lucht die vanaf de voorkant van de koeler in de werkruimte wordt verdeeld. Positieve overdruk van een gebouw met een Portacool koeler, koelt de ruimte en vult deze aan met verse lucht. Als een Portacool verdampingskoeler bij een deuropening van een gebouw wordt geplaatst, “duwt” de koeler de lucht rechtstreeks het gebouw in waardoor de oudere lucht wordt afgevoerd via openstaande deuren of mechanische ventilatie.

Voorkom besmetting en stress met Portacool verdampingskoelers

Portacool verdampingskoelers verversen stagnerende vuile lucht, voorkomen verspreiding van bacteriën en elimineert stress als gevolg van hoge temperaturen. Een verdampingskoeler is de meest economische en voordeligste manier van koelen. Verdampingskoelers zorgen voor een aangenaam klimaat, waarbij u geen last heeft van een droge keel, droge ogen en statische elektriciteit. Ze kunnen worden ingezet in diverse soorten panden, zoals werkplaatsen, loodsen en locaties waar de deuren regelmatig open gaan.

Portacool verdampingskoelers zijn verrijdbaar, verkrijgbaar in vijf maten, koelen ruimtes van 84 tot 523 vierkante meter en zorgen voor frisse en koele lucht in industriële ruimtes. Portacool verdampingskoelers zorgen voor een aangenaam klimaat en prettige werkomgeving, worden geproduceerd in de Verenigde Staten en zijn in de Benelux verkrijgbaar bij SimplyCool


Werkplaats

Werkplaats 2

Thuisgarage

Stal

Stal 1

Magazijn

Magazijn 3

Magazijn 2

Leger

leger 1

Garage

Festivaltent

Buiten

Beurs

Autogarage

autogarage 1

Winkelkoeling

Port A Cool 24 Tuincentum koeling

Port A Cool Showroom koeling garage

Port A Cool koeling autogarage showroom

Port A Cool JetStream Tentverhuur

Port A Cool JetStream Showroom motorcross

Port A Cool JetStream koeling winkel

Port A Cool JetStream 2400 Showroom

Port A Cool Islander terras restaurant strandtent

Port A-Cool Islander serre terras koeling

Port A Cool Hurricane Hangarkoeling

Port A Cool 48 Industriele machine koeling

Port A Cool 48 dierentuin koeling

Port A Cool 48 dieren koeling

Port A Cool 36 werkplaatskoeling

Port A Cool 36 werkplaatskoeling 1

Port A Cool 36 Tent koeling

Port A Cool 36 Tent koeling PAC

Port A Cool 36 Tent Event koeling

Port A Cool 36 showroom koeling

Port A Cool 36 permanente koeling

Port A Cool 36 Machinekoeling

Port A Cool 36 koeling tunnelkassen

Port A Cool 36 koeling kassen

Port A Cool 36 Hangarkoeling

Port A Cool 36 Hangarkoeling 2

Port A Cool 36 assemblagelijn koeling